Actuele berichten
Welkom bij de actualiteitenpagina van Unyck. Hier houden we u op de hoogte van activiteiten van Unyck en haar partners. Reacties zijn van harte welkom via de contact pagina of via 06-54365097.

20

Workshop (ver)nieuwe(nde) vormen van medezeggenschap, 

Er wordt al jaren gewerkt en geëxperimenteerd met (ver)nieuwe(nde) vormen van medezeggenschap. We zien diverse varianten, waaronder “we gooien de WOR overboord”, klankbordgroepen, participatieve medezeggenschap, werkgroepen op basis van kennis etcetera.  

Afbeeldingsresultaat voor nieuwe medezeggenschap

In de workshop verkennen we de achtergronden en aanleidingen, verschillende vormen (die vaak ook binnen de WOR mogelijk zijn) en ontwikkelingen. We koppelen dit aan de ervaringen die in de afgelopen jaren zijn opgedaan en de stand van zaken op dit moment in uw organisatie. 

Hoe is de medezeggenschap in uw organisatie op dit moment vorm gegeven? Werkt het ook zo als bedoeld? Wat zijn de voor- en na-delen? Waar puzzelt u op? Hoe sluiten besluitvorming van de organisatie en stand van de medezeggenschap op elkaar aan? Kortom, een introductie en veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, het samen nadenken over gezamenlijke of elkaars puzzels, het verkennen van (on)mogelijkheden. Een interactieve workshop waarbij we veel leren van elkaar. Aan het eind van de workshop halen we het net op en formuleren we aandachtspunten.

Dus ook deze keer gaat u, zoals gebruikelijk,  met concrete aandachtspunten naar huis!

 

Wanneer: dinsdag 4 december 2018, van 9.30 uur tot 12.00 uur
Waar: MFA Kloosterveste, Vesteplein 5 te Assen
Kosten: 19,50 euro per persoon, inclusief koffie / thee / cake.
Inschrijven of meer informatie: stuur een mail naar info@unyck.nl
U kunt ook bellen naar: 06-54365097

RSS comment feed
Pagina: 1 van 1

Reacties

Er zijn geen reacties, wees de eerste om er een te plaatsen.

Plaats een reactie

Name (required)

Email (required)

Website

Actueel