Actuele berichten
Welkom bij de actualiteitenpagina van Unyck. Hier houden we u op de hoogte van activiteiten van Unyck en haar partners. Reacties zijn van harte welkom via de contact pagina of via 06-54365097.

15

Intervisie OR voorzitters Noord Nederland 2019

Het begint een traditie te worden, het 2e jaar zit er op. We kijken vooruit naar een vervolg in 2019 met intervisie bijeenkomsten voor OR voorzitters in Noord Nederland. Er zijn al aanmeldingen, maar er is nog plek voor een aantal voorzitters.

Wat is de bedoeling:

We komen 3x per jaar bij elkaar, 2x voor de zomer, 1x na de zomer. 

Steeds is 1 van de deelnemers de host voor de bijeenkomst.

De bijeenkomsten worden begeleid door Unyck, de kosten bedragen 50 euro per persoon, per bijeenkomst, dus 150 euro voor de hele serie. 

We werken met verschillende intervisiemethodieken aan steeds een intervisie vraagstuk van een deelnemer. Of we zetten een boom op over een vraagstuk wat voor meerdere deelnemers actueel is. De ervaringen van de deelnemers tot nu toe worden verwoord als: 

Heerlijk om even te sparren in een andere context

Verrijkend

Verrassend

Open, veilig, gezellig en zinvol. 

Fijn dat we even niet in de lead hoeven en er begeleiding bij is. 

Wil jij ook meedoen met deze intervisiegroep en ben je een OR voorzitter uit het noorden van het land? We zien je graag aanschuiven!

Meld je dan aan via info@unyck.nl. Als je eerst meer informatie wilt kan dat natuurlijk ook, via de mail of neem telefonisch contact op: 06-54365097

RSS comment feed
Pagina: 1 van 1

Reacties

Er zijn geen reacties, wees de eerste om er een te plaatsen.

Plaats een reactie

Name (required)

Email (required)

Website

Actueel